Logo EHBO Damiaan
Logo EHBO Damiaan
 

EHBO Vereniging Damiaan Berlicum

Herhalingslessen

 
 
Inhoudelijk
Om de kennis van onze leden op een constant goed niveau te houden, organiseert de vereniging regelmatig herhalingslessen. Onze door het Oranje Kruis gecertificeerde instructeurs zorgen ervoor dat de herhalingslessen gevarieerd en deskundig worden aangeboden. Dat doen ze samen met een team dat bestaat uit lotusslachtoffers en een aantal actieve leden, kaderhulpen genoemd. Er worden tijdens elke les ongevallen uit de praktijk geoefend. Elk jaar wordt een zogenaamde ‘buitenoefening’ gehouden, ergens op een bedrijfslocatie in het dorp.

Om het diploma geldig te houden gaan wij er vanuit dat alle leden tenminste 6, maar bij voorkeur 8 lessen per seizoen volgen. De lessen over reanimatie en AED bediening, shock en verbandleer vinden we het belangrijkste, deze dienen per seizoen tenminste één keer te worden bezocht.
  1. Alle diploma’s en verlengingen zijn twee jaar geldig.

Plaats en tijdstip
Alle herhalingslessen worden jaarlijks gegeven in de periode september – april in Dorpshuis De Moerkoal, Driezeeg 20 te Middelrode.
  1. Herhalingslessen voor het volledige EHBO diploma vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond.
  2. Alle lessen duren van 20.00 uur tot 22.00 uur.
  3. Herhalingslessen voor de verlenging van het BLS/AED diploma kan naar wens op inschrijving 1 keer per jaar worden gevolgd. Deze lessen worden wisselend aangeboden op een dinsdag- of donderdagavond.
  4. Tijdens elke les is er een korte pauze. In de pauze is 1 alcoholvrije consumptie gratis.

Programma
Klik hieronder om het programma van seizoen 2019-2020 te printen of op te slaan:


Herhalingslessen BLS/AED
Door de vereniging worden dit jaar 6 herhalingslessen gegeven in het omgaan met BLS/AED. Om het aantal deelnemers zoveel mogelijk te spreiden, willen we u vragen in te schrijven op de door u gewenste datum. Omdat er een beperkt aantal oefen AED apparaten beschikbaar zijn, kan er door een beperkt aantal leden worden deelgenomen aan deze herhalingslessen.
Het bestuur vraagt de leden om zich aan te melden via dit formulier voor één van de BLS/AED herhalingslessen. Van het secretariaat krijgt u een bevestiging van uw deelname.