Logo EHBO Damiaan
Logo EHBO Damiaan
 

EHBO Vereniging Damiaan Berlicum

Aanvraag posten

 
 
Evenementen / aanvraag posten
Regelmatig wordt onze vereniging benaderd met het verzoek om EHBO ondersteuning bij diverse evenementen binnen de kernen Berlicum en Middelrode. Uiteraard willen wij graag aan deze verzoeken voldoen.

EHBO Damiaan Berlicum verleent op ruim 20 evenementen per jaar assistentie. Dat doet de vereniging door middel van een of meerdere posten, zowel binnen als buiten.
De evenementen variëren van een relatief eenvoudige post op Koninginnedag, tot een drukke post op de jaarlijkse zeskamp, een groot judotoernooi of de Silvesterloop op 31 december.

Kosten
Afhankelijk van de aard van het evenement en de wensen van de aanvrager wordt bepaald door onze vereniging hoeveel personen en hoeveel posten aanwezig moeten zijn.
De vereniging vraagt voor een post € 12,50 per uur. Dit is inclusief materiaalkosten.
De ontvangende vereniging verzorgt drinken en eten voor de aanwezige EHBO’ers en zorgt indien nodig voor een overdekte plaats om slachtoffers te behandelen.


Ondersteuning
Wij zorgen voor:
  1. Herkenbare gediplomeerde eerste hulp verleners
  2. De noodzakelijke verzorgings- en verbandmiddelen
  3. Eventueel een brancard

Aanvraag EHBO post
Om een aanvraag in te sturen voor EHBO posten op uw evenement vult u het digitale formulier in, dit wordt automatisch verstuurd naar onze post-coördinator. Een kopie van de aanvraag zal naar uw eigen email-box worden verzonden.
Leest u voor het invullen svp onze voorwaarden voor aanvragen van hulpverlening. Door het insturen van een aanvraag stemt u in met onze voorwaarden. Aanvragen ontvangen wij graag uiterlijk vier weken voor de gewenste datum. Het bestuur beslist in voorkomende gevallen met betrekking tot de inzet van posten.