Logo EHBO Damiaan
Logo EHBO Damiaan
 

EHBO Vereniging Damiaan Berlicum

Publicaties

 
 
Omschrijving Publicatie
De zomereditie van de BaMi 2018 bevat een artikel over de grote hoeveelheid AED's in Berlicum en Middelrode. Te lezen valt hoe het komt dat onze dorpen zo hartveilig zijn en waar de AED's hangen.
Op de foto ziet u ons lid Rien, lotus Frank en bestuursleden Thijs en Paula.
In de BaMi van maart 2017 staat een leuk artikel ter gelegenheid van het 80-jarige bestaan. Je leest een leuk inkijkje over de rol van onze lotussen Frank en Rini. Op de mooie foto ziet u Frank.
Onze 80-jarige EHBO Vereniging heeft in een uitgebreid artikel, voorzien van fraaie foto’s, de geschiedenis van de vereniging gepresenteerd. Het artikel staat in de nieuwe Aachterum van februari '17.
Op 13 april 2016 heeft de EHBO Vereniging het seizoen afgesloten met een bijzondere buitenoefening. Een ongeval tussen een bus met schoolkinderen en een overstekende fietser zorgde voor choas die vroeg om adequate hulp. Dank aan alle kinderen die meegeholpen hebben, jullie waren fantastisch! +
Artikel over onze buitenoefening van 28 oktober 2014 bij Constructiebedrijf Van Esch Berlicum, gepubliceerd op BlikOpSint-Mischielsgestel. Langs deze weg willen wij nogmaals bedanken: Dhr. Van Esch voor het beschikbaar stellen van zijn bedrijf, de cursisten die in grote getalen aanwezig waren en de inzet van de Brandweer!
AED Cursus voor omwonenden Beekstraat. In februari droegen 53 gezinnen finanacieel bij voor de aanschaf van een AED apparaat in hun buurt. Eind februari hebben een aantal van hen een AED Cursus bij EHBO vereniging Damiaan gevolgd. Na een succesvol examen wonen er nu tal van bekwame AED bedieners in de Beekstraat, Groeskant, Turfkamp, Repenpad, Coudevoort en de Belverenlaan (Berlicum)! Proficiat
Aanschaf AED-Apparaat van EHBO vereniging Damiaan voor de Moerkoal